Sashimiroll ze świeżymi, surowymi rybami: tuńczykiem, łososiem, rybą maślaną, sałatą, dymką, serkiem philadelphia, ogórkiem i oshinko
Futomaki z tatarem z łososia i krewetką w tempurze, sałatą, ogórkiem i prażonymi migdałami
Date z łososiem tairo, ananasem, rukolą, serkiem philadelphia, kanpyo, ogórkiem, oblane dressingiem śliwkowym i posypane prażonym sezamem
Futomaki z wędzoną rybą maślaną, sałatą, ogórkiem, koprem, kanpyo i dressingiem wasabi
Uramaki z ręcznie siekanym tatarem z tuńczyka, cukinią w tempurze, ogórkiem, obtoczone w sezamie
Kaburamaki ze złocistą krwetką w panko, aksamitnym tamago, oshinko, tajską bazylią i dressingiem mango, na wierzchu z sałatką wakame
Hosomaki z marynowaną rzepą
Hosomaki z marynowaną tykwą
(48szt.)